Lähtöhallissa on hiostavaa. Pete asettuu keinonahkaiselle penkille ja laskee reppunsa lattialle. Hiki noruu rintalastaa pitkin napaan ja reidet tarttuvat kiinni istuimeen. Penkin toisessa päässä nuori äiti imettää lastaan.

Pete nojaa taakse, kallistaa päänsä selkänojalle ja sulkee silmänsä. Hän nostelee reisiään irti penkistä, kuuluu maiskahtavia ääniä. Vieressä lapsi imee ahnaasti maiskuttaen.

Pete kostuttaa kielellään huuliaan. Hän tuntee kitalaessaan kovan nännin ja alkaa imeä. Makea maito valuu suupieliä pitkin kaulaan, niskaan, selkärankaa pitkin pakaroiden väliin. Pete kylpee valtoimenaan tulvivassa maidossa, kunnes on tukehtua. Hän korahtaa hädissään ja havahtuu. Lapsi vieressä parahtaa itkuun. Äiti vilkaisee Peteä syyttävästi ja pyyhkii hikeä otsaltaan huivinsa reunaan.

 

 

Voit kommentoida koko nimelläsi, etunimelläsi, lempinimelläsi, avatarillasi tai nimimerkillä. Kommenttisi tulee suoraan minulle, vasta sen jälkeen julkaisen sen näkyviin kommentteihin. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista, en myöskään pidä mitään sähköpostilistaa.